1
Beskriv prosessen der kakaobønner omgjøres til sjokolade.
2
Nevn seks helsemessige fordeler ved sjokolade.
3
Diskuter forskjellene mellom melkesjokolade, lys sjokolade, mørk sjokolade og hvit sjokolade.
4
Nevn ti forskjellige bruksområder/oppskrifter som inneholder sjokolade.
5
Gjør rede for passende oppbevaring av sjokolade.
6
Diskuter sjokoladens egenskaper i:
- Kjølige omgivelser
- Romtemperatur
- Varme omgivelser
- Veldig varme omgivelser
7
Lag to av følgende:
- Sjokoladefigurer
- Sjokolade med fyll (for eksempel karamell, nøtter, nugat)
- Sjokoladekake
- Sjokoladekjeks
8
Demonstrer en av følgende måter å smelte sjokolade:
- I vannbad
- I mikrobølgeovn
- Over direkte varme
9
Svar på spørsmålet som blir stilt i Dommerne 14:18.
10
Undersøk etiske dilemmaer for produksjon og salg av sjokolade. Presenter dine funn og hvordan kristne burde forholde seg ovenfor dem.