Strawberry jam/ Jordbærsyltetøy
- 250g fresh/frozen strawberries
- 75ml boiling water
- 75-100g dates without seeds
- Measuring cup
- Blender
- Bowl
- Spatula
Mandeltartar
- A small onion
- 70g tomato paste
- 50g almonds
- A pinch of salt
- Cutting board
- Knife
- Tablespoon
- Mixing bowl
- Blender
- Kettle
Pesto
- 3 hands full basil
- 3dl walnuts
- 1,5dl cashew
- 12 big garlic cloves
- 1,5dl yeast flakes
- 1,5dl olive oil
- 1 ts salt
- 1-2dl water
- Knife
- Cutting board
- Measuring cup
- Teaspoon
- Blender
- Bowl
- Spatula
Jordbær
- 250 g fersk/frossen jordbær
- 75 ml kokt vann
- 75-100 g dadler
Utstyrsliste
- Målebeger
- Kjøkkenmaskin
- Skål
- Slikkepott
Mandeltartar
- 1 liten løk
- 70 g tomatpure
- 50 g mandler
- En klype salt
Utstyrsliste
- Skjærefjøl
- Kniv
- Spiseskje
- Bolle
- Kjøkkenmaskin
- Vannkoker
Pesto
- 3 never med bassilikum
- 3dl valnøtter
- 1,5 dl cashew nøtter
- 12 store hvitløksfed
- 1,5 dl Næringsgjer (bjast)
- 1,5 dl olivenolje
- 1 ts salt
- 1-2 dl vann
Utstyrsliste
- Skjærefjøl
- Kniv
- Målebeger
- Te-skje
- Kjøkkenmaskin
- Bolle
- Slikkepott